Vad du önskar att du visste

”It makes me sound a bit like an asshole, but I do not ever really doubt myself!”

 

Andria Lindquist är en boudoir-, bröllops- och familjefotograf från Seattle, USA och citatet ovan är från när hon fick frågan om vad som får henne att tvivla på sig själv som fotograf. Citatet sammanfattar väl vem hon är och vad hon tror på. Andria är lika färgstark och begåvad som hon är inspirerande, energisk och passionerad.

 

andria lindquist, ärligt, authentic, bröllop, bröllopsfotograf, bröllopsfotografi, brudpar, calm, client experience, clients, connection, couples, experience, fotadig.nu, fotograf, fotografering, glad, glädje, glädjefyllt, jonas burman, joyful, känslor, lugn, moment design, photographer, photography, sverige, sweden, tavelsjö, umea, västerbotten, wedding, wedding photographer, wedding photography

 

Jag lärde mig massor, under hennes presentation, på Way Up North i Stockholm och fick ännu mer inspiration efteråt när jag åt lunch tillsammans med henne och en handfull andra, internationella, fotografer.

Det som Andria verkligen brinner för och som resonerar starkt med mig, är din upplevelse som kund. Det är alldeles för få fotografer som fokuserar på just det.

Visst, du kan klara dig ganska länge som fotograf bara genom att producera snygga bilder, men om det är allt du erbjuder, så låter det lite trist va?

 

andria lindquist, ärligt, authentic, bröllop, bröllopsfotograf, bröllopsfotografi, brudpar, calm, client experience, clients, connection, couples, experience, fotadig.nu, fotograf, fotografering, glad, glädje, glädjefyllt, jonas burman, joyful, känslor, lugn, moment design, photographer, photography, sverige, sweden, tavelsjö, umea, västerbotten, wedding, wedding photographer, wedding photography

 

”Vad jag förespråkar är istället, precis som Andria, att vi (som fotografer) ska erbjuda dig (som kund) en härlig upplevelse från början till slut.”

 

Och då menar jag inte bara från början av själva fotograferingen tills den är slut – utan allt från att du skickar ditt första mail, till att du står med ett spännande paket – innehållandes dina bilder – i händerna.

 

andria lindquist, ärligt, authentic, bröllop, bröllopsfotograf, bröllopsfotografi, brudpar, calm, client experience, clients, connection, couples, experience, fotadig.nu, fotograf, fotografering, glad, glädje, glädjefyllt, jonas burman, joyful, känslor, lugn, moment design, photographer, photography, sverige, sweden, tavelsjö, umea, västerbotten, wedding, wedding photographer, wedding photography

 

Bilderna är absolut viktiga! Men, de är ju liksom bara toppen på isberget, som Andria sa. Det är ju allt det som finns under ytan (det som du som kund oftast inte riktigt kan se innan din bokning) som är minst lika viktigt.

 

andria lindquist, ärligt, authentic, bröllop, bröllopsfotograf, bröllopsfotografi, brudpar, calm, client experience, clients, connection, couples, experience, fotadig.nu, fotograf, fotografering, glad, glädje, glädjefyllt, jonas burman, joyful, känslor, lugn, moment design, photographer, photography, sverige, sweden, tavelsjö, umea, västerbotten, wedding, wedding photographer, wedding photography

 

När du bokar en fotografering med mig så vill jag att du ska känna dig trygg, omhändertagen och pirrigt förväntansfull. Jag vill att du ska känna dig lika speciell som du faktiskt är och kunna känna att jag verkligen bryr mig om dig. Dessutom lovar jag att jag brinner för att leverera fina bilder, minst lika mycket som dig. Om inte mer? För mig är dina bilder som små, söta hundvalpar – som jag jag först tar hand om och ger all kärlek de förtjänar i bildredigeringen, för att sedan med ett stolt hjärta adoptera dem till dig.

 

andria lindquist, ärligt, authentic, bröllop, bröllopsfotograf, bröllopsfotografi, brudpar, calm, client experience, clients, connection, couples, experience, fotadig.nu, fotograf, fotografering, glad, glädje, glädjefyllt, jonas burman, joyful, känslor, lugn, moment design, photographer, photography, sverige, sweden, tavelsjö, umea, västerbotten, wedding, wedding photographer, wedding photography

 

“What are you gonna do for your brand to give your clients an incredible experience from the beginning to the end?” ville Andria veta och mitt svar är att:

Jag kommer att hålla i handen, från ditt första mail, genom hela fotograferingen och hela vägen tills du fått precis det du vill ha och håller det i dina händer.

 

 

andria lindquist, ärligt, authentic, bröllop, bröllopsfotograf, bröllopsfotografi, brudpar, calm, client experience, clients, connection, couples, experience, fotadig.nu, fotograf, fotografering, glad, glädje, glädjefyllt, jonas burman, joyful, känslor, lugn, moment design, photographer, photography, sverige, sweden, tavelsjö, umea, västerbotten, wedding, wedding photographer, wedding photography

 

Jag finns här för dig – från början till slut! Och slutet behöver förresten inte alltid vara ett slut, eftersom många av mina kunder endera (i bästa fall) blivit riktigt nära vänner och (i sämsta fall bara) nöjda stamkunder för livet.

 

andria lindquist, ärligt, authentic, bröllop, bröllopsfotograf, bröllopsfotografi, brudpar, calm, client experience, clients, connection, couples, experience, fotadig.nu, fotograf, fotografering, glad, glädje, glädjefyllt, jonas burman, joyful, känslor, lugn, moment design, photographer, photography, sverige, sweden, tavelsjö, umea, västerbotten, wedding, wedding photographer, wedding photography

 

Skriv gärna av dig i kommentarerna om vad du skulle önska av din fotograf.

Har du fotograferat dig hos mig och har beröm? Skriv!

Funderar du på att boka mig och undrar över något? Fråga!

Tycker du jag är ute och cyklar? Håll det för dig själv 😉 Nej, skojar bara – skriv det med i så fall.

För jag lovar… jag bryr mig genuint om mina kunder.

 

 

Kram,

Jonas

 

 

 

Andria Lindquist, Hannah Millard, Jenny Hammar, Way Up North, Picno, Elite Hotel