Fotografi som en ursäkt

FotaDig.nu, Jonas-Burman, Norrland, Västerbotten, spegellös, mirrorless, kamera, fujifilm, x-pro2, fotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, fotograf

 

 

 

När jag var liten brukade jag låna min pappas tunga, analoga systemkamera och låtsas att jag fotograferade världen – landskapen, människorna, ögonblicken – bara för att det fick mig att må så bra. Det kändes som att gå in i en fantasivärld, där allt var möjligt.

Några år senare förstod min pappa att mitt intresse för den visuella världen var här för att stanna och med outtröttligt tålamod lärde han mig allt vad han kunde om fotografering. Där och då började min resa mot den unika stil och tillvägagångssätt, som senare kommit att definierad mitt fotograferande.

Idag har jag insett att världen jag drömde om som barn är möjlig. Jag använder fotografin som en ursäkt för att få leda mina kunder genom en upplevelse – där de får lov att vara sig själva och känna sig uppskattade för de underbara människorna de faktiskt är.

Jag vill skapa någonting alldeles unikt, ärligt och underbart för dig med! Kontakta mig för att boka din upplevelse och fotografering.

Följ mig gärna på sociala medier, så att vi kan lära känna varandra mer. Eller ännu bättre – låt oss ta en fika tillsammans.

/Jonas