Vad gör du med alla dina bilder?

Tar du precis som mig massor av bilder? Vad gör du med dina foton? Har du dem som de flesta på mobilen, i en molntjänst eller på en hårddisk någonstans? Det är egentligen inget fel med det, men det finns fortfarande inget som slår något fysiskt du kan hålla i.

För mig är mina minnen av familjen, vänner och resor oerhört viktiga och för att kunna återvända till dem om och om igen vill jag ge dem något värdigare sätt än en liten telefonskärm.

Därför gör jag varje år minst en bok med de bilder som ligger mig varmast om hjärtat. Det är något som jag verkligen rekommenderar. Om du bara ska göra en enkel bok kan jag tipsa om Blurb. De har ett fint urval och bra kvalité på sina produkter.

Om du vill ha något lite lyxigare, eller mer rustikt, är det ett album jag tycker du ska ha. Om du är intresserad är det bara att höra av dig, så kan jag hjälpa dig.

Kram, Jonas

FotaDig.nu, Jonas-Burman, Norrland, Västerbotten, spegellös, mirrorless, kamera, fujifilm, x-pro2, fotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, fotograf, utrustning, camera gear, sweden, photobook, interior, design, storage