Anna och Björn

 

FotaDig.nu, Jonas-Burman, Björn, Norrland, Västerbotten, vinter, utomhusbröllop, brudpar, anna, bröllop, steampunk wedding, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, bröllop, steampunk, wedding

Jag svänger in till sidan, av den snötäckta vägen och stannar bilen. Där – över krönet – ser jag den så för Västerbotten typiska, röda gården med ladugård och allt. Flaggan är redan i topp och vajar sakta, som för att markera att idag är en mycket speciell dag. Idag ska nämligen Anna och Björn gifta sig!

Jag känner spänningen och nervositeten stiga inombords, som alltid inför en fotografering. Den här dagen kommer att bli spännande. Det vet jag. Varje bröllop är visserligen unikt och inte det andra likt, men det här är ändå något i särklass. Ett viktorianskt steampunk bröllop, utomhus i den norrländska vårvintern, med brudskål och korvgrillning nere vid en frusen sjö.

Som jag har väntat på den här dagen. Jag blundar och tar några lugna, djupa andetag. Det är viktigt att jag är här och nu och fullständigt närvarande när jag fotograferar ett bröllop. Bara genom att ge mitt allt och vara helt öppen kan jag fånga alla subtila nyanser och händelser, under den dag som är så viktig för Anna och Björn. När jag känner mig redo startar jag bilen igen och kör fram till gården.

FotaDig.nu, Jonas-Burman, Björn, Norrland, Västerbotten, vinter, utomhusbröllop, brudpar, anna, bröllop, steampunk wedding, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, bröllop, steampunk, weddingFotaDig.nu, Jonas-Burman, Björn, Norrland, Västerbotten, vinter, utomhusbröllop, brudpar, anna, bröllop, steampunk wedding, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, bröllop, steampunk, weddingFotaDig.nu, Jonas-Burman, Björn, Norrland, Västerbotten, vinter, utomhusbröllop, brudpar, anna, bröllop, steampunk wedding, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, bröllop, steampunk, weddingFotaDig.nu, Jonas-Burman, Björn, Norrland, Västerbotten, vinter, utomhusbröllop, brudpar, anna, bröllop, steampunk wedding, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, bröllop, steampunk, weddingFotaDig.nu, Jonas-Burman, Björn, Norrland, Västerbotten, vinter, utomhusbröllop, brudpar, anna, bröllop, steampunk wedding, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, bröllop, steampunk, wedding, swedenFotaDig.nu, Jonas-Burman, Björn, Norrland, Västerbotten, vinter, utomhusbröllop, brudpar, anna, bröllop, steampunk wedding, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, bröllop, steampunk, wedding, swedenFotaDig.nu, Jonas-Burman, Björn, Norrland, Västerbotten, vinter, utomhusbröllop, brudpar, anna, bröllop, steampunk wedding, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, bröllop, steampunk, wedding, swedenFotaDig.nu, Jonas-Burman, Björn, Norrland, Västerbotten, vinter, utomhusbröllop, brudpar, anna, bröllop, steampunk wedding, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, bröllop, steampunk, wedding, swedenFotaDig.nu, Jonas-Burman, Björn, Norrland, Västerbotten, vinter, utomhusbröllop, brudpar, anna, bröllop, steampunk wedding, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, bröllop, steampunk, wedding, swedenFotaDig.nu, Jonas-Burman, Björn, Norrland, Västerbotten, vinter, utomhusbröllop, brudpar, anna, bröllop, steampunk wedding, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, bröllop, steampunk, wedding, swedenFotaDig.nu, Jonas-Burman, Björn, Norrland, Västerbotten, vinter, utomhusbröllop, brudpar, anna, bröllop, steampunk wedding, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, bröllop, steampunk, wedding, swedenFotaDig.nu, Jonas-Burman, Björn, Norrland, Västerbotten, vinter, utomhusbröllop, brudpar, anna, bröllop, steampunk wedding, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, bröllop, steampunk, wedding, swedenFotaDig.nu, Jonas-Burman, Björn, Norrland, Västerbotten, vinter, utomhusbröllop, brudpar, anna, bröllop, steampunk wedding, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, bröllop, steampunk, wedding, swedenFotaDig.nu, Jonas-Burman, Björn, Norrland, Västerbotten, vinter, utomhusbröllop, brudpar, anna, bröllop, steampunk wedding, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, bröllop, steampunk, wedding, swedenFotaDig.nu, Jonas-Burman, Björn, Norrland, Västerbotten, vinter, utomhusbröllop, brudpar, anna, bröllop, steampunk wedding, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, fotograf, Umeå, Tavelsjö, 0706560888, kontakt@fotadig.nu, www.fotadig.nu, bröllop, steampunk, wedding, sweden

 

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Följ mig gärna på Facebook och Instagram!