Hemligheten med hur du tar supersnygga bilder på en modell.

Jag kom precis på att jag lovat att visa fler bilder på modellen Jennifer, så var så goda – här kommer ett helt gäng.

1646 studios, cyberphoto, FotaDig.Nu, jennifer, john hagby, Jonas Burman, kurs, modell, modellfotografering, studio, studiofotografering, studioljus, Sverige, Tavelsjö, umeå, workshop

Hemligheten bakom att ta så här snygga modellbilder är förstås att ha en duktig tjej, som Jennifer, framför kameran. Sedan låter du bara John Hagby göra ljussättningen åt dig och ser samtidigt till att du befinner dig i 1646 Studios underbara lokaler… 😉 ha ha ha…

Men.

Seriöst så kan du faktiskt lära dig massor av att tillbringa en heldag med en annan fotograf och lyssna till hur hen ser på världen. För mig var det dessutom spännande att jobba med en professionell modell, eftersom jag mest arbetar med privatpersoner i vanliga fall och då jobbar jag på ett helt annat sätt. Jag tar alltid chansen att lära mig av andra, så ofta jag kan.

Den verkliga hemligheten ligger alltså i att alltid utmana dig själv och pröva nya saker, om du vill utvecklas som fotograf.

Här kan du se bakom-kulisserna-bilder från fotograferingen.

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Följ mig gärna på Facebook och Instagram!