Belovedfotografering Anna och Terese

Jag har tre frågor till dig;

  1. Har du någon du älskar, men aldrig hinner umgås så mycket du vill med, när vardagens alla krav ständigt tränger sig på?
  2. Skulle du vilja umgås mer med den personen och bara fokusera på varandra?
  3. Skulle du vilja uppleva känslan av att vara nykär en gång till?

Då är det här precis vad du behöver! Jag är norra Sveriges enda certifierade Belovedfotograf och kan hjälpa er att skapa en upplevelse som ni aldrig glömmer. Boka en fotografering som inte liknar något annat och upplev det som många andra redan upplevt.

Beloved, belovedfotograf, berg, certified beloved photographer, FotaDig.Nu, fotograf, höst, höstfärger, Jonas Burman, natur, par, parfotografering, Sverige, Tavelsjö, tavelsjöberget, tavelsjön, umeå

Läs vad Anna och Terese skriver om sin fotografering:

”Vi visste inte riktigt vad vi tackade ja till när vi gick med på att möta upp Jonas vid Tavelsjöberget i ottan den där lördagsmorgonen i oktober. Dagarna innan så fick vi information per mail och några ”hemläxor” att genomföra innan fotodagen. Det var frågor vi skulle fylla i kring hur vi är som personer och sedan olika uppdrag som vi kunde ordna med, allt för att göra fotograferingen ännu mer personlig.

När väl lördag morgon kom, var vi förväntansfulla och lite nervösa inför vad som skulle komma. Vi mötte upp Jonas på parkeringen nedanför Tavelsjöberget och redan där släppte nervositeten. För Jonas är lugnet själv och vi kände oss direkt trygga med honom. Detta var sedan en känsla som höll i sig genom hela den tid vi spenderade tillsammans uppe på berget.

Han vägledde oss, utmanade oss, fick oss att skratta och samtidigt göra den där stunden till en otroligt personlig och intim stund.

Jonas berättade i början att tanken var att vi knappt skulle märka av kameran. Att det inte fanns några rätt eller fel, utan att det viktigaste var vår upplevelse. Och att han sedan dokumenterade oss, i stunden. Precis så var det.

Utsikten var magnifik och vi blev mer och mer varma i kläderna, i takt med att solen gick upp i horisonten. Vår upplevelse kring Jonas arbetssätt var att han läste av våra personligheter på ett väldigt fint sätt och sedan anpassade fotograferingen därefter. Det gjorde att det aldrig kändes pressat eller obekvämt.

Vi är väldigt glada för att vi fick genomföra denna fotografering. Att sedan slutresultatet blev så strålande var såklart roligt att se, även om vi fick mycket draghjälp från en skicklig fotograf och bakgrunden från den praktfulla höstmorgonen!”

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Följ mig gärna på Facebook och Instagram!

beloved-collective-photographer-horizontal