Amanda & Mattias

 

Ännu ett bröllop, som jag i princip visste redan innan att det skulle bli fantastiskt. Jag såg faktiskt så mycket fram emot det, så att jag blev nervös av bara det.

Du kommer säkert ihåg Amanda och Mattias, eftersom de var ett av de lyckliga paren, som vann en Belovedfotografering i början av sommaren. Att jag hade träffat dem och fotograferat dem innan hjälpe oss mycket under bröllopsdagen – både mig och dem. Om du planerar att gifta dig, så kan du säkert föreställa dig hur du kommer att ha massor av fjärilar i magen, när det väl är dags. Om du är gift så vet du exakt vad jag pratar om. Då är det oersättligt att ha en lugn fotograf, som vet hur han ska hjälpa dig och din partner att landa i nuet tillsammans, så att ni får de bilder ni alltid drömt om och har en mysig upplevelse samtidigt.

Det var exakt så det blev under Amanda och Mattias porträttsession. De var glada och kärleksfulla, men samtidigt ganska nervösa. Eftersom jag hade träffat dem innan och visste hur de fungerade kunde jag snabbt skapa en lugn stund för dem, med saker att göra som fick dem att slappna av och verkligen se varandra på deras stora dag.

Resten av dagen behövde jag inte göra något mer – de var fullständigt i stunden och njöt av varje minut, medan jag följde med och fångade allt som hände med kamera och hjärta.

Sången i bildspelet är låten som brudparets vänner Lisa och Ivan framförde under vigseln.

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Följ mig gärna på Facebook och Instagram!

Amanda och Mattias gifte sig 8 augusti 2015 i Skeppsvik, Sävar. Vigselförrättare var Monica Wahlström. Bröllopsfesten hölls på Skeppsviks Herrgård. Ringarna kommer från Schalins of Sweden. Hår och smink av Salong Sjöboden. Brudklänningen kommer från Matildas brud och fest.

beloved-collective-photographer-horizontal