Stockholm i mitt hjärta

barnfotografering, edwin, eskil, familjefotografering, FotaDig.Nu, hammarby, hemma hos, Jonas Burman, Juliana Wiklund, playfulheart, sommar, Stockholm, Sverige

För ett tag sedan följde jag med den fantastiska barnfotografen Juliana Wilkund, när hon fotograferade Edwin och Eskil i Stockholm. Alla hade jättekul och det var roligt att se hur lika Julianas filosofi och tillvägagångssätt är mitt eget, när det kommer till barnfotografering. Trots det lärde jag mig massor. Jag tror att det är oundvikligt när man får chansen att jobba sida vid sida med en av Sveriges bästa familjefotografer.

Efteråt umgicks vi hela dagen och åt riktigt god mat på Urban Deli i Sofo, innan det var dags för mig att ta flyget hem.

Skulle du också vilja lära dig att fotografera barn tillsammans med Sveriges bästa barnfotograf? Skicka ett mail till mig, så ska jag se till att hon kommer upp till Norrland och håller en workshop.

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Följ mig på Facebook och Instagram!

beloved-collective-photographer-horizontal