Jenny & Eric

Kommer du ihåg Jenny och Eric, som jag skrev om här? Då kommer du kanske också ihåg hur glad jag var efter att jag hade träffat dem på Café Göteborg i Umeå och att jag hade en oerhört bra känsla inför deras bröllop. Jag fick helt rätt. Det blev en fantastisk dag.

baggböle, baggböle herrgård, barnfotografering, bröllop, bröllopsfotografering, Eric, FotaDig.Nu, gammlia, helena elisabeth, herrgård, jenny, jenny och eric, Johansson, Jonas Burman, kyrka, sommar, strandelin, Sverige, Tavelsjö, umeå

Jag träffade Jenny och Eric, tillsammans med deras pojkar Alexander och Hugo – på Gammlia, innan vigseln. Alla var på strålande humör och verkligen lyste upp sin omgivning, där de kom gående längs grusgången fram till de gamla husen. De flesta brudpar jag träffar brukar oftast vara lite nervösa eller stressade i början, innan jag hjälp dem att slappna av, under fotografering. Det är ju trots allt en väldigt stor dag och mycket med både tidsplaner och förhoppningar som ska klaffa. Men inte Jenny och Eric. De var bara lyckliga, närvarande, lekfulla och strålande vackra – hela, hela dagen.

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Följ mig på Facebook och Instagram!

beloved-collective-photographer-horizontal

Jenny och Eric gifte sig 4 juli 2015 i Helena Elisabeth kyrka på Gammlia i Umeå. Bröllopsfesten hölls på Baggböle herrgård. Hår och smink av Hos Karro. Brudgummens kläder från Gregers.

One Comment

Comments are closed.