Joel & Alicia

Joel och Alicia sladdade in på parkeringen med andan i halsen, efter att ha stressat för att hinna till fotograferingen. Ganska snabbt lyckades jag dock fånga in dem i nuet och fick dem att slappna av igen. Vi hade en fantastiskt rolig stund tillsammans. Jag tyckte att det var så spännande att höra alla drömmar de, som precis tagit studenten, har och vilka planer de har för framtiden – och det här paret kommer att gå långt, kan jag lova. De är helt underbara!

I slutet av fotograferingen fortsatte vi prata, medan vi gick tillbaka till våra bilar och Joel och Alicia sa något som gjorde mig väldigt glad. ”Vi visste inte att det kunde vara så roligt att fotograferas. Det känns ju bara som om vi har umgåtts.” Det är precis det jag alltid eftersträvar med mina fotograferingar, så bättre betyg kan jag inte få.

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Följ mig på Facebook!

beloved-collective-photographer-horizontal