Amanda och Mattias

Så här skriver Amanda och Mattias om sin fotografering:

”Fotograferingen var en fantastiskt fin upplevelse, som en boost inför bröllopsdagen och en stund där vi bara fick fokusera på varandra, vara i nuet och minnas tillbaka till fina stunder i vårt förhållande. Vi fick även tänka framåt tillsammans med hjälp av låtar, löften, överraskningar och kärleksbrev som vi fått förbereda och roliga små uppdrag som du gav oss.

Mattias brukar vanligtvis inte känna sig så bekväm framför kameran, men vi kände oss snabbt avslappnade och närvarande med hjälp av dig och vi hade väldigt roligt under hela stunden, det var mycket skratt och kärlek i luften. Det kändes snabbt som att vi känt dig länge och du fokuserade verkligen på oss och att hjälpa oss att hitta kärnan i just vår relation i den stunden och det lyckades du med.

Vi kände oss glada och boostade i flera dagar efter fotograferingen och Mattias sa direkt efter fotograferingen ‘jag skulle vilja fotograferas igen, det var ju riktigt roligt!’ Vi ser så mycket fram emot att fotograferas av dig igen på vår stora dag. Tusen tack för att du gjort detta möjligt Jonas och för den här fina stunden tillsammans! ”

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Följ mig på Facebook!

beloved-collective-photographer-horizontal