Therese och Robert

 

Så här skriver Therese och Robert om fotograferingen:

”Vi tyckte att fotograferingen var en grym upplevelse!
Det var fantastiskt att få den tiden tillsammans, att få ge varann extra mycket tid och uppmärksamhet. På många sätt kändes det som en extra bröllopsdag där vi bara hade ögonen för varann och bara gjorde saker och sa saker om och till varandra som var jättekärleksfulla.
Vi levde kvar i den här extrema kärleksbubblan, som du hjälpte oss att skapa, i flera dagar, nu också.
Vi var väldigt avslappnade och känner oss väldigt bekväma med dig. Det var aldrig något problem att gå runt på Väven där det kom lite folk titt som tätt eftersom vi är så bekväma med varandra men också med dig!
Vi tror inte att det hade gått lika bra med någon annan fotograf, du har en förmåga att verkligen se personerna och känna in vilka dom är och sedan få dom att känna sig så bekväma som möjligt.
Det var som att bli fotade av en gammal vän som redan visste allt om oss.

…vi kan säga med hundra procent säkerhet att kärleken som vi känner för varandra kommer lysa igenom starkt i bilderna eftersom du lyckades få fram våra känslor till ytan så pass starkt att det riktigt vibrerade av känslor i luften.
Många kramar Therese och Robert”

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Följ mig på Facebook!

beloved-collective-member-horizontal