Tävling

fotadig.nu, jonas burman, tävling, fotografering, umeå, tavelsjö, beloved, parfotografering, vårkänslor

Igår fick jag riktiga vårkänslor i det underbara solskenet. Idag är det molnigt och för att hålla den livsbejakande känslan vid liv så tycker jag att vi kör en tävling!

Upplev ett fotografiskt äventyr. Fira er själva och er kärlek. Dela en fristad i vardagen tillsammans. Ha kul. Må bra. Kom ihåg hur det var att bli kär – igen.

Gör så här: Skriv en liten berättelse om

  1. hur ni träffades,
  2. varför ni blev kära och
  3. vad ni tycker är viktigt i ett förhållande

Skicka sedan era berättelser senaste 17 april till kontakt@fotadig.nu så väljer jag ut en vinnare bland alla berättelser som får mitt hjärta att slå lite snabbare. Vinnaren får en personligt utformad parfotografering, där jag bjuder på fotograferingen och ni efteråt bara köper de bilder ni vill ha.

Lycka till!

beloved-collective-member-horizontal