Ingrid och Elin

Jag var nyligen hem till Ingrid och Elin och hade hur roligt som helst, när vi lekte en timme tillsammans i deras hus. Föräldrarna var lite oroliga för hur fotograferingen skulle gå, eftersom barnen hade bråkat innan och en av dem dessutom kunde vara lite blyg. Men ärligt talat, vem av oss blir inte lite blyg ibland? Och den som aldrig bråkar finns väl inte? 😉

Som vanligt gick allt lika bra som alltid bara vi började leka. Jag är helt övertygad om att det är nyckeln till en bra barnfotografering – att leka, ha roligt och följa barnen i vad som intresserar dem.

barn, barnfotografering, blixtar, elin, FotaDig.Nu, hemma hos, ingrid, jennie, jonas, Jonas Burman, jonsén, kassjö, lekar, on location, ström, studio, studiobelysning, Tavelsjö, umeå

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Följ mig på Facebook!

beloved-collective-member-horizontal