Står du i kö för att komma och fotografera?

Hej alla gamla, nya och kommande bekanta! Är du en av dem som tänkt boka en fotografering, eller redan står i kö för att få träffa mig?

Jag har långt fler förfrågningar än jag hinner med just nu och kan endast boka in ett begränsat antal. Däremot dyker det då och då upp någon oväntad lucka med kort varsel, då jag kan fotografera.

För att lyckas boka in någon av dessa lyckosamma luckor ber jag er hålla koll på FotaDig.Nu’s Facebook sida. Jag kommer att skriva så fort jag har en oväntad ledig tid där och sedan får det bli först till kvarn som gäller på de tiderna. Just nu har jag till exempel en ombokning, som ledde till en lucka nu på lördag 28/3 kl. 10:00-11:00. Någon som är taggad på den? Skicka ett mail på kontakt@fotadig.nu

Med vänlig hälsning,

Jonas Burman