Kärlek i luften

Det här underbara paret har varit tillsammans i tio år. Från början kontaktade mamman, i familjen, mig för att jag skulle ta kort på barnen och kanske henne. Jag tyckte att det kändes konstigt att inte pappan skulle vara med och lyckades övertala henne att hon skulle övertala honom att vara med ha ha. Inte bara det, dessutom fick jag henne att boka en porträttsession bara för henne och hennes man också. Jag vet hur lite tid man har för varandra som småbarnsföräldrar och hur viktigt det är att man vårdar och tar hand om sin relation. Det mest värdefulla jag kunde tänka mig att erbjuda dem var tid för varandra. Tid att återupptäcka den de älskar!

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Följ mig på Facebook!

#SpreadingKarma

beloved-collective-member-horizontal