Familjefotografering

Kommer du ihåg när du var barn, hur roligt det var att leka och tävla? Det bästa som fanns var att kliva in i en parallell värld av fantasi och förvandla det vardagliga till något spännande eller roligt. Extra skoj var det de få gånger man fick de vuxna att vara med och leka på riktigt – när de blev som barn igen och bara skrattade och stojade utan att ägna räkningarna, maten eller tvätten den minsta tanke.

Det är den känslan jag alltid strävar efter när jag fotograferar barnfamiljer – den och känslan av genuin kärlek mellan familjemedlemmarna. När jag hittar de känslorna tillsammans med familjen, under fotograferingen, blir också bilderna lekfulla, varma och kärleksfulla. Inte alltid att alla sitter still. Inga stela poser. Bara livet så som det borde vara – fångat på bild.

Tillsammans med familjen Henell begav jag mig ut på en resa av musik, skratt, bus, fantasi, tävling och prisutdelning. Vi hade en fantastisk timme hemma hos dem i deras vardagsrum och som grädden på moset fick jag som avslutning en förevisning av Isaks bästa leksaker i hans fina rum.

Jonas Burman, fotograf, Sverige, Umeå, Tavelsjö, FotaDig.Nu, familjefotografering, kärlek, barnfotografering, johan, vinter, lisa, isak, julia, henell

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Följ mig på Facebook!

beloved-collective-member-horizontal