Johanna och Daniel

Vinden viner över isen när vi närmar oss sjön och får takplåten på den slitna, gamla sommarstugan intill att skaka och slamra av förskräckelse.

Trots det känner vi knappt av kylan till att börja med, eftersom vi har så roligt. Efter ett tag börjar den dock göra sig påmind och vi söker skydd för vinden. Johanna och Daniel får mysa tillsammans, under en filt, medan vi fortsätter fotografera.

Ni som följt min blogg länge kanske tycker att ni känner igen det här fina paret och ni har alldeles rätt. Jag fotograferade deras bröllop, sommaren 2014.

Jonas Burman, fotograf, Sverige, Umeå, Tavelsjö, FotaDig.Nu, parfotografering, kärlek, beloved, johanna och daniel, vinter

Så här skriver paret om sin upplevelse:

”Om vi skulle förklara hur fotograferingen gick till så är väl något av det första vi kom att tänkta på att det inte riktigt kändes som en fotografering.

Det var med som en stunds kvalitetstid med någon man tycker om.

Fokus var inte på att hitta poser och man märker knappt kameran. I stället koncentrerade man sig på personen man var där med och vad man känner för varandra och det tycker jag syns i bilderna.”

Jonas Burman, fotograf, Sverige, Umeå, Tavelsjö, FotaDig.Nu, parfotografering, kärlek, beloved, johanna och daniel, vinter

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Följ mig på Facebook!

beloved-collective-member-horizontal