Vad får ditt hjärta att sjunga?

Jonas Burman, FotaDig.Nu, Jesh de Rox, Juliana Wiklund, Stockholm, Tavelsjö, workshop, föreläsning, utbildning, Beloved

I helgen har jag varit på en workshop, med den inspirerande fotografen Jesh de Rox. Egentligen känns det nästan fel att kalla honom bara fotograf – för han är lika mycket en livscoach, som något annat. Han fick mig att komma ihåg några viktiga saker, som jag ärligt talat redan vet, men har svårt att lita och tro på ibland.

Jag kom åter igen fram till att jag HAR något värdefullt, som är värt att dela. Under dagen var det överraskande nog flera fotografer som kom fram och utryckte hur glada de var att få träffa mig på riktigt. Att de läst min blogg, sett mina bilder och inspirerats av MIG. (Svårt att ta in i Jante-Sverige). Men jag tycker är intressant – inte bara för att självförtroendet får en rejäl kick (vilket det naturligtvis får, men det är inte det primära) utan för att det bekräftar min teori om att ALLA har en historia att berätta – även du och jag.  Och att människor älskar historier. Speciellt om de på något sätt passar in i historien själva. Så frågan är: Vad är din historia och vågar du berätta ärligt vad ditt hjärta vill ropa ut till världen?

Min historia handlar om kärlek till människan. Hur det hos alla – under alla masker, roller och fördomar – finns en strålande vacker människa som bara väntar på att bli sedd av en annan människa.

Någon som är beredd att sluta slentriansurfa en stund, skippa den där onödiga tv-serien, låta disken i köket vänta till nästa dag, någon som inte låter jobbet ta över hela deras liv, någon som vågar se andra människor omkring sig. Någon som inser att allt det viktigaste i livet redan finns där – i människorna runtomkring.

Jonas Burman, FotaDig.Nu, Jesh de Rox, Juliana Wiklund, Stockholm, Tavelsjö, workshop, föreläsning, utbildning, Beloved

Stort tack till Juliana Wiklund som såg till att kursen kunde bli verklighet, med väldigt kort varsel.

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla mig på Facebook!

beloved-collective-member-horizontal