Alla Hjärtans Dag

Jonas Burman, FotaDig.Nu, Tavelsjö, Beloved, Alla hjärtans dag

KÄRLEK kan betyda olika saker för olika människor,

men den beskriver en känsla, samhörighet, attraktion, tillgivenhet och ömhet. En känsla som får ditt hjärta att slå lite snabbare och hårdare, en upplevelse av fladdrande fjärilar i magen, ett tillstånd som ger dig en mjuk och lite drömmande blick.

Den 14 februari är det Alla Hjärtans Dag. Överraska din älskling med något alldeles NYTT och UNIKT i år. Något som får honom eller henne att känna sig både uppskattad, hedrad och älskad.

Boka en Kärleksfotografering hos FotaDig.Nu och upplev en fotosession som inte liknar något annat. En stund bara för er. Ett utrymme i vardagen för att ta tillvara och återuppleva den kärlek som finns mellan er och låta era känslor fångas i vackra bilder, så att ni aldrig glömmer det som är viktigast i livet – ER KÄRLEK!

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla mig på Facebook!

beloved-collective-member-horizontal