Nu ska vi fira!

 

Jag är så lycklig! Jag klarade kursen och inte bara det, jag fick sjukt bra recensioner på mina arbeten och bilder. Jag känner att jag bara bubblar av glädje och stolthet. Så här säger Theresa de Rox från The Beloved Education Team:

“Jonas, I just want to say thank you for these beautiful images. You’ve captured so many moments… profound moments, beautiful expressions, very unique photography – so I just appreciate being able to see these.

I’ve really enjoyed all of these images. Not much to say Jonas, you’ve done such a wonderful job!

These are all the things we do look for and it looks like you’re just right on, Jonas!

Throughout the class you’ve been such an inspiration.”

I kväll är det jag som firar! Yeiii!!! I morgon kommer jag att visa er bilderna från fotograferingen, så titta in då! Kram!

tulpan-01

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla mig på Facebook!

beloved-collective-member-horizontal

One Comment

Comments are closed.