Fantastisk familj

Idag fick jag träffa en underbar familj, som jag fotograferat vid två tillfällen tidigare. Jag verkligen älskar att få komma tillbaka och träffa familjer igen. Det känns värdefullt att bygga upp relationer som spänner över många år.

Trots att vi hade träffats förut var en av killarna väldigt blyg för mig när jag kom, men det gick snabbt över, när vi började prata om hur det var att gå på simskola 😉

Här kommer en liten förhandstitt på några av mina favoriter från dagens bilder. Vilken cool och härlig familj. Jag verkligen älskar mitt jobb!

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla mig på Facebook!

5d, 24-70, barn, brännland, ebbe, familjefotografering, fotadig.nu, hoppa, jonas burman, kittlas, kramas bakom föräldrarna, kund, on location, pruttpuss, simon, studiolus, sverige, syskon, tavelsjö, umeå, världens bästa barn, wilmer5d, 24-70, barn, brännland, ebbe, familjefotografering, fotadig.nu, hoppa, jonas burman, kittlas, kramas bakom föräldrarna, kund, on location, pruttpuss, simon, studiolus, sverige, syskon, tavelsjö, umeå, världens bästa barn, wilmer5d, 24-70, barn, brännland, ebbe, familjefotografering, fotadig.nu, hoppa, jonas burman, kittlas, kramas bakom föräldrarna, kund, on location, pruttpuss, simon, studiolus, sverige, syskon, tavelsjö, umeå, världens bästa barn, wilmer

 

5d, 24-70, barn, brännland, ebbe, familjefotografering, fotadig.nu, hoppa, jonas burman, kittlas, kramas bakom föräldrarna, kund, on location, pruttpuss, simon, studiolus, sverige, syskon, tavelsjö, umeå, världens bästa barn, wilmer5d, 24-70, barn, brännland, ebbe, familjefotografering, fotadig.nu, hoppa, jonas burman, kittlas, kramas bakom föräldrarna, kund, on location, pruttpuss, simon, studiolus, sverige, syskon, tavelsjö, umeå, världens bästa barn, wilmer5d, 24-70, barn, brännland, ebbe, familjefotografering, fotadig.nu, hoppa, jonas burman, kittlas, kramas bakom föräldrarna, kund, on location, pruttpuss, simon, studiolus, sverige, syskon, tavelsjö, umeå, världens bästa barn, wilmer5d, 24-70, barn, brännland, ebbe, familjefotografering, fotadig.nu, hoppa, jonas burman, kittlas, kramas bakom föräldrarna, kund, on location, pruttpuss, simon, studiolus, sverige, syskon, tavelsjö, umeå, världens bästa barn, wilmer