Beloved

Jag tänkte bara skriva några ord om utbildningen jag håller på med just nu.

Beloved är en fotografisk genre som intresserar sig för människor och deras relationer, på ett unikt sätt. Den kombinerar de bästa bitarna från bildjournalistik med desamma från porträttfotografering, för att sedan skapa något helt nytt.

Beloved ger de som fotograferas en anledning att tillbringa kvalitetstid tillsammans i en upplevelse som värmer hjärtat (jag själv fått uppleva det under en dag hos en duktig fotograf i Stockholm, som heter Juliana Wiklund) De som fotograferas får en chans att återupptäcka varandra och komma ihåg varför de älskar varandra.

Tekniken gör det möjligt för mig att ta bilder med äkta, härliga känslor och bilderna blir som ett minne av den fina stunden de som fotograferades hade tillsammans. Bilderna låter dem komma ihåg vad som egentligen är viktigt här i livet och varför de älskar varandra.

Jag är så peppad på den här utbildningen. Den hjälper mig att bygga en verksamhet som ger mening, syfte, glädje och värde till mitt jobb som fotograf och på samma erbjuder något värdefullt och viktigt för mina kunder.

/Jonas

FotaDig.nu, Jonas Burman, fotograf, Umeå, Tavelsjö, Beloved