Ulrik och Anette

Den här fina familjen har jag också fotograferat tidigare, både när Anette och Ulrik väntade barn och sedan när de hade fått sin fina Alva. Den här gången kontaktade de mig för att få nya bilder på familjen och Emilia, som snart fyller ett.

Som jag tidigare har nämt så har jag fått en vattenskada i studion och planerar att bygga nytt, men just nu har jag ingen studio. Eftersom vädret den här dagen inte var speciellt medgörligt packade jag mitt pick och pack och åkte hem till Ulrik och Anette istället.

Vi tog massor med fina bilder i deras hem, medan vi skojade, lekte, busade och kramades. Jag ser redan fram emot nästa gång vi ses.

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla mig på Facebook!

5d, 24-70, alva, anette, barn, emilia, familj, familjefotografering, fotadig.nu, jonas burman, kund, kärrman, on location, studio, sverige, syskon, tavelsjö, ulrik, umeå5d, 24-70, alva, anette, barn, emilia, familj, familjefotografering, fotadig.nu, jonas burman, kund, kärrman, on location, studio, sverige, syskon, tavelsjö, ulrik, umeå5d, 24-70, alva, anette, barn, emilia, familj, familjefotografering, fotadig.nu, jonas burman, kund, kärrman, on location, studio, sverige, syskon, tavelsjö, ulrik, umeå5d, 24-70, alva, anette, barn, emilia, familj, familjefotografering, fotadig.nu, jonas burman, kund, kärrman, on location, studio, sverige, syskon, tavelsjö, ulrik, umeå5d, 24-70, alva, anette, barn, emilia, familj, familjefotografering, fotadig.nu, jonas burman, kund, kärrman, on location, studio, sverige, syskon, tavelsjö, ulrik, umeå5d, 24-70, alva, anette, barn, emilia, familj, familjefotografering, fotadig.nu, jonas burman, kund, kärrman, on location, studio, sverige, syskon, tavelsjö, ulrik, umeå5d, 24-70, alva, anette, barn, emilia, familj, familjefotografering, fotadig.nu, jonas burman, kund, kärrman, on location, studio, sverige, syskon, tavelsjö, ulrik, umeå5d, 24-70, alva, anette, barn, emilia, familj, familjefotografering, fotadig.nu, jonas burman, kund, kärrman, on location, studio, sverige, syskon, tavelsjö, ulrik, umeå5d, 24-70, alva, anette, barn, emilia, familj, familjefotografering, fotadig.nu, jonas burman, kund, kärrman, on location, studio, sverige, syskon, tavelsjö, ulrik, umeå5d, 24-70, alva, anette, barn, emilia, familj, familjefotografering, fotadig.nu, jonas burman, kund, kärrman, on location, studio, sverige, syskon, tavelsjö, ulrik, umeå