Lisa och Janne

Jag träffade Lisa och Janne för första gången för tre år sedan, när de skulle gifta sig. Jag var med och fotograferade deras fantastiska bröllopsdag och som så ofta när jag följer ett brudpar under en hel dag, så skapas en väldigt speciell kontakt. Vi blev vänner på riktigt, även om vi inte umgås privat.

Under åren som gått har jag fotograferat dem och deras barn vid flera tillfällen och känt mig lika glad varje gång jag träffat dem. De litar fullständigt på mig och ställer upp på alla mina tokiga idéer, utmaningar och lekar. Tack vare att vi byggt upp ett sådant tryggt förhållande till varandra vågar de verkligen vara sig själva när vi fotograferar och låta glädjen och kärleken fångas på bild.

De här bilderna är tagna hemma i min egen trädgård, med en Canon EOS 5D Mark III och mitt favoritobjektiv för familjefotograferingar, nämligen ett Canon EF 24-70/2,8 L II USM. Jag tycker att det underlättar att jobba med en zoom, när jag fotograferar familjer, även om jag privat oftast fotograferar med fasta objektiv.

Kram på er Lisa, Janne, Johline, Smilla oc Harry. Jag hoppas vi ses snart igen!

FotaDig.nu, janne, lisa, umeå, tavelsjö, fotograf, familjefotografering, barn, barnfotografering, kärlek, par, parfotograferingFotaDig.nu, janne, lisa, umeå, tavelsjö, fotograf, familjefotografering, barn, barnfotografering, kärlek, par, parfotograferingFotaDig.nu, janne, lisa, umeå, tavelsjö, fotograf, familjefotografering, barn, barnfotografering, kärlek, par, parfotografering, Jonas BurmanFotaDig.nu, janne, lisa, umeå, tavelsjö, fotograf, familjefotografering, barn, barnfotografering, kärlek, par, parfotografering, Jonas BurmanFotaDig.nu, janne, lisa, umeå, tavelsjö, fotograf, familjefotografering, barn, barnfotografering, kärlek, par, parfotografering, Jonas BurmanFotaDig.nu, janne, lisa, umeå, tavelsjö, fotograf, familjefotografering, barn, barnfotografering, kärlek, par, parfotografering, Jonas BurmanFotaDig.nu, janne, lisa, umeå, tavelsjö, fotograf, familjefotografering, barn, barnfotografering, kärlek, par, parfotografering, Jonas BurmanFotaDig.nu, janne, lisa, umeå, tavelsjö, fotograf, familjefotografering, barn, barnfotografering, kärlek, par, parfotografering, Jonas BurmanFotaDig.nu, janne, lisa, umeå, tavelsjö, fotograf, familjefotografering, barn, barnfotografering, kärlek, par, parfotografering, Jonas BurmanFotaDig.nu, janne, lisa, umeå, tavelsjö, fotograf, familjefotografering, barn, barnfotografering, kärlek, par, parfotografering, Jonas BurmanFotaDig.nu, janne, lisa, umeå, tavelsjö, fotograf, familjefotografering, barn, barnfotografering, kärlek, par, parfotografering, Jonas BurmanFotaDig.nu, janne, lisa, umeå, tavelsjö, fotograf, familjefotografering, barn, barnfotografering, kärlek, par, parfotografering, Jonas BurmanFotaDig.nu, janne, lisa, umeå, tavelsjö, fotograf, familjefotografering, barn, barnfotografering, kärlek, par, parfotografering, Jonas BurmanFotaDig.nu, janne, lisa, umeå, tavelsjö, fotograf, familjefotografering, barn, barnfotografering, kärlek, par, parfotografering, Jonas BurmanFotaDig.nu, janne, lisa, umeå, tavelsjö, fotograf, familjefotografering, barn, barnfotografering, kärlek, par, parfotografering, Jonas Burman