Moa och Andreas

I fredags var jag och fotograferade ett hemligt bröllop här i Tavelsjö, så hemligt att jag fick lova brudparet att inte berätta något förrän idag.

Jag träffade Moa och Andreas nere vid Tavelsjön på eftermiddagen och vi fotograferade i lugn och ro, medan vi väntade på att vigselförrättaren skulle dyka upp. Efter ett tag började brudparet fundera på vem de skulle ha som det andra vittnet till vigseln (de hade bett mig att vara ett vittne). Vi gick till närmaste gård och hittade Rolf Appelblad, som hurtigt lovade att ställa upp, bara han hann ta hand om pärn’blasten först.

Fina Moa och Andreas gifte sig i september solens sken, nere på stranden i Tavelsjö – med mig som fotograf som ett vittne, Rolf i overall och stövlar som det andra och Jan-Axel Bränholm som glad och hedrad vigselförrättare – och jag tror inte att de kunnat vara lyckligare.

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla mig på Facebook!

FotaDig.nu, Moa, Andreas, bröllop, bröllopsfotograf, umeå, tavelsjöFotaDig.nu, Moa, Andreas, bröllop, bröllopsfotograf, umeå, tavelsjöFotaDig.nu, Moa, Andreas, bröllop, bröllopsfotograf, umeå, tavelsjöFotaDig.nu, Moa, Andreas, bröllop, bröllopsfotograf, umeå, tavelsjö