Liv och Lova

Förra helgen fick jag möjligheten att fotografera den här fina familjen igen. Liv, Lova, Jenny och Marcus är helt fantastiska och det kommer ni att se på bilderna nedan.

Tidigare när vi har träffats, så har det varit i min studio, men eftersom jag fått en vattenskada där nu, så åkte jag hem till dem istället. Det var en rolig upplevelse både för mig och familjen. Vi hann leka och fotografera både inne och ute. Vid något tillfälle under lekarna blev Liv lite putt och gick iväg, men kom snart tillbaka då hon märkte att vi andra bara fortsatte att ha kul. (Tack för att ni litade på mig där, Jenny och Marcus)

I slutet av fotograferingen fick jag en liten stund tillsammans med bara Jenny och Marcus, medan barnen gungade. Jag tycker att det är värdefullt att hinna ta några kort på bara föräldrarna tillsammans också.

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla mig på Facebook!

5d, 24-70, barn, beskriv doft, blåsa såpbubblor på mig, dansa, dofta, familj, familjefotografering, fotadig.nu, färg på samma gång, gunga, gömma sig bakom föräldrarna, höst, jenny, jonas burman, kund, liv, lova, löfroth, marcus, on location, prispall, sex laxar, spegla föräldrarna, studio, sverige, syskon, tavelsjö, tre sätt att kramas, två blir en, umeå, viskleken, världens bästa barn, åkerblom5d, 24-70, barn, beskriv doft, blåsa såpbubblor på mig, dansa, dofta, familj, familjefotografering, fotadig.nu, färg på samma gång, gunga, gömma sig bakom föräldrarna, höst, jenny, jonas burman, kund, liv, lova, löfroth, marcus, on location, prispall, sex laxar, spegla föräldrarna, studio, sverige, syskon, tavelsjö, tre sätt att kramas, två blir en, umeå, viskleken, världens bästa barn, åkerblom5d, 24-70, barn, beskriv doft, blåsa såpbubblor på mig, dansa, dofta, familj, familjefotografering, fotadig.nu, färg på samma gång, gunga, gömma sig bakom föräldrarna, höst, jenny, jonas burman, kund, liv, lova, löfroth, marcus, on location, prispall, sex laxar, spegla föräldrarna, studio, sverige, syskon, tavelsjö, tre sätt att kramas, två blir en, umeå, viskleken, världens bästa barn, åkerblom5d, 24-70, barn, beskriv doft, blåsa såpbubblor på mig, dansa, dofta, familj, familjefotografering, fotadig.nu, färg på samma gång, gunga, gömma sig bakom föräldrarna, höst, jenny, jonas burman, kund, liv, lova, löfroth, marcus, on location, prispall, sex laxar, spegla föräldrarna, studio, sverige, syskon, tavelsjö, tre sätt att kramas, två blir en, umeå, viskleken, världens bästa barn, åkerblom5d, 24-70, barn, beskriv doft, blåsa såpbubblor på mig, dansa, dofta, familj, familjefotografering, fotadig.nu, färg på samma gång, gunga, gömma sig bakom föräldrarna, höst, jenny, jonas burman, kund, liv, lova, löfroth, marcus, on location, prispall, sex laxar, spegla föräldrarna, studio, sverige, syskon, tavelsjö, tre sätt att kramas, två blir en, umeå, viskleken, världens bästa barn, åkerblom5d, 24-70, barn, beskriv doft, blåsa såpbubblor på mig, dansa, dofta, familj, familjefotografering, fotadig.nu, färg på samma gång, gunga, gömma sig bakom föräldrarna, höst, jenny, jonas burman, kund, liv, lova, löfroth, marcus, on location, prispall, sex laxar, spegla föräldrarna, studio, sverige, syskon, tavelsjö, tre sätt att kramas, två blir en, umeå, viskleken, världens bästa barn, åkerblom5d, 24-70, barn, beskriv doft, blåsa såpbubblor på mig, dansa, dofta, familj, familjefotografering, fotadig.nu, färg på samma gång, gunga, gömma sig bakom föräldrarna, höst, jenny, jonas burman, kund, liv, lova, löfroth, marcus, on location, prispall, sex laxar, spegla föräldrarna, studio, sverige, syskon, tavelsjö, tre sätt att kramas, två blir en, umeå, viskleken, världens bästa barn, åkerblom5d, 24-70, barn, beskriv doft, blåsa såpbubblor på mig, dansa, dofta, familj, familjefotografering, fotadig.nu, färg på samma gång, gunga, gömma sig bakom föräldrarna, höst, jenny, jonas burman, kund, liv, lova, löfroth, marcus, on location, prispall, sex laxar, spegla föräldrarna, studio, sverige, syskon, tavelsjö, tre sätt att kramas, två blir en, umeå, viskleken, världens bästa barn, åkerblom