Baby

Här kommer fler bilder på Nellie och Christoffers underbara baby. Fantastiskt mysig är han. Jag får lust att bara gosa med honom igen, när jag tittar på bilderna.

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla mig på Facebook!

5d, 24-70, ahlstrand, baby, bebis, christoffer, fotadig.nu, höst, jonas burman, kund, nellie, nyfödd, on location, romantiskt, studio, sverige, tavelsjö, umeå5d, 24-70, ahlstrand, baby, bebis, christoffer, fotadig.nu, höst, jonas burman, kund, nellie, nyfödd, on location, romantiskt, studio, sverige, tavelsjö, umeå5d, 24-70, ahlstrand, baby, bebis, christoffer, fotadig.nu, höst, jonas burman, kund, nellie, nyfödd, on location, romantiskt, studio, sverige, tavelsjö, umeå5d, 24-70, ahlstrand, baby, bebis, christoffer, fotadig.nu, höst, jonas burman, kund, nellie, nyfödd, on location, romantiskt, studio, sverige, tavelsjö, umeå5d, 24-70, ahlstrand, baby, bebis, christoffer, fotadig.nu, höst, jonas burman, kund, nellie, nyfödd, on location, romantiskt, studio, sverige, tavelsjö, umeå5d, 24-70, ahlstrand, baby, bebis, christoffer, fotadig.nu, höst, jonas burman, kund, nellie, nyfödd, on location, romantiskt, studio, sverige, tavelsjö, umeå