Erica och Hendrik

I helgen fick jag vara med på ännu ett underbart bröllop. Jag önskar att sommaren bara kunde få fortsätta, med ännu fler bröllop. Finns det något härligare?

Den här gången fick jag träffa Erica och Hendrik, som skulle gifta sig i Backen kyrkan, i Umeå. Jag mötte upp dem och brudföljet innan vigseln. Deras underbara barn var också med och skulle fotograferas. Till hjälp hade vi mormor och morfar, som tog hand om barnen när de var klara.

Jag hade förklarat för Erica och Hendrik (när vi träffades för att planera deras dag) att det är väldigt viktigt för mig att jag lyckas ge dem genuina, vackra bilder, med riktiga känslor. Jag har svårt för alltför posade bilder med stela leenden. Jag vill ha skratt, tårar, känslor, ömhet och kärlek. Jag hade berättat för dem att jag kommer att ge dem små uppgifter, utmaningar, lekar, frågor och annat under fotograferingen – allt för att göra det till en så rolig och härlig upplevelse som möjligt.

Med andra ord så var Erica, Hendrik och deras äldsta son Sigge lite förberedda, men jag tror att de i brudföljet blev förvånade över hur mycket vi egentligen bara skrattade och lekte och hur lite jag poserade dem.

När jag kände att vi var klara med barnen och brudföljet tog jag med brudparet på en liten promenad, där vi lugnade ner tempot lite och pratade mycket om deras år tillsammans, hur de träffades, minnen de hade osv. Till slut blev stämningen så laddad av kärleksfulla känslor att ögonen började tåras på alla. Då fick vi avsluta, för att inte förstöra sminket innan vigseln.

Jag följde med till kyrkan och hjälpte brudparet att smita in bakvägen utan att några tidiga gäster upptäckte dem. Sedan tog jag en bild i smyg, precis när vigseln började, innan jag packade ihop och åkte hemåt med ett lätt och glatt sinne.

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla mig på Facebook!

fotadig.nu, jonas burman, erica, hendrik, henke, bröllop, backen kyrkan, umeå, tavelsjö, bröllopsfotograf, bröllopsfotografering, brud, brudpar, brudgum, brudfölje, sverige, västerbottenfotadig.nu, jonas burman, erica, hendrik, henke, bröllop, backen kyrkan, umeå, tavelsjö, bröllopsfotograf, bröllopsfotografering, brud, brudpar, brudgum, brudfölje, sverige, västerbottenfotadig.nu, jonas burman, erica, hendrik, henke, bröllop, backen kyrkan, umeå, tavelsjö, bröllopsfotograf, bröllopsfotografering, brud, brudpar, brudgum, brudfölje, sverige, västerbottenfotadig.nu, jonas burman, erica, hendrik, henke, bröllop, backen kyrkan, umeå, tavelsjö, bröllopsfotograf, bröllopsfotografering, brud, brudpar, brudgum, brudfölje, sverige, västerbottenfotadig.nu, jonas burman, erica, hendrik, henke, bröllop, backen kyrkan, umeå, tavelsjö, bröllopsfotograf, bröllopsfotografering, brud, brudpar, brudgum, brudfölje, sverige, västerbottenfotadig.nu, jonas burman, erica, hendrik, henke, bröllop, backen kyrkan, umeå, tavelsjö, bröllopsfotograf, bröllopsfotografering, brud, brudpar, brudgum, brudfölje, sverige, västerbottenfotadig.nu, jonas burman, erica, hendrik, henke, bröllop, backen kyrkan, umeå, tavelsjö, bröllopsfotograf, bröllopsfotografering, brud, brudpar, brudgum, brudfölje, sverige, västerbottenfotadig.nu, jonas burman, erica, hendrik, henke, bröllop, backen kyrkan, umeå, tavelsjö, bröllopsfotograf, bröllopsfotografering, brud, brudpar, brudgum, brudfölje, sverige, västerbottenfotadig.nu, jonas burman, erica, hendrik, henke, bröllop, backen kyrkan, umeå, tavelsjö, bröllopsfotograf, bröllopsfotografering, brud, brudpar, brudgum, brudfölje, sverige, västerbottenfotadig.nu, jonas burman, erica, hendrik, henke, bröllop, backen kyrkan, umeå, tavelsjö, bröllopsfotograf, bröllopsfotografering, brud, brudpar, brudgum, brudfölje, sverige, västerbottenfotadig.nu, jonas burman, erica, hendrik, henke, bröllop, backen kyrkan, umeå, tavelsjö, bröllopsfotograf, bröllopsfotografering, brud, brudpar, brudgum, brudfölje, sverige, västerbotten