Renate och Viktor

När jag skumpar fram de sista hundra metrarna med bilen på den lilla skogsstigen – genom skogen – undrar jag om jag verkligen kommit rätt, men så plötsligt öppnar sig skogen och där, mitt ute på en åker ligger det. Tjarn, en helt fantastik miljö med några gamla gårdar helt avskilt från omvärlden. Lyrisk kliver jag ur bilen och går för att möta brudparet, som väntar någonstans bland husen.

I lördags vigdes Renate och Viktor på en liten flotte ute i älven. Dagen bjöd på kraftigt varierande väder och mitt under vigseln öppnade sig himlen och regnet fullkomligt öste ner. Trots det sken Renate och Viktor fortfarande starkare än solen innan, där ute på flotten. Ingenting – och då menar jag verkligen ingenting – hade kunnat rubba det här paret. Att Renate och Viktor väljer att se lösningar och det positiva i allt, istället för problem och det negativa, visade de genom att leva det genom hela dagen. Jag beundrar deras inställning till livet.

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla mig på Facebook!

Jonas Burman, Fotadig.nu, Renate, Viktor, bröllop, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, vigsel, fest, bröllopsfest, tjarn, nordmaling, västerbotten Jonas Burman, Fotadig.nu, Renate, Viktor, bröllop, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, vigsel, fest, bröllopsfest, tjarn, nordmaling, västerbotten Jonas Burman, Fotadig.nu, Renate, Viktor, bröllop, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, vigsel, fest, bröllopsfest, tjarn, nordmaling, västerbotten, brudparJonas Burman, Fotadig.nu, Renate, Viktor, bröllop, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, vigsel, fest, bröllopsfest, tjarn, nordmaling, västerbotten, brudparJonas Burman, Fotadig.nu, Renate, Viktor, bröllop, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, vigsel, fest, bröllopsfest, tjarn, nordmaling, västerbotten, brudparJonas Burman, Fotadig.nu, Renate, Viktor, bröllop, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, vigsel, fest, bröllopsfest, tjarn, nordmaling, västerbotten, brudparJonas Burman, Fotadig.nu, Renate, Viktor, bröllop, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, vigsel, fest, bröllopsfest, tjarn, nordmaling, västerbotten, brudparJonas Burman, Fotadig.nu, Renate, Viktor, bröllop, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, vigsel, fest, bröllopsfest, tjarn, nordmaling, västerbotten, brudparJonas Burman, Fotadig.nu, Renate, Viktor, bröllop, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, vigsel, fest, bröllopsfest, tjarn, nordmaling, västerbotten, brudparJonas Burman, Fotadig.nu, Renate, Viktor, bröllop, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, vigsel, fest, bröllopsfest, tjarn, nordmaling, västerbotten, brudparJonas Burman, Fotadig.nu, Renate, Viktor, bröllop, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, vigsel, fest, bröllopsfest, tjarn, nordmaling, västerbotten, brudparJonas Burman, Fotadig.nu, Renate, Viktor, bröllop, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, vigsel, fest, bröllopsfest, tjarn, nordmaling, västerbotten, brudparJonas Burman, Fotadig.nu, Renate, Viktor, bröllop, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, vigsel, fest, bröllopsfest, tjarn, nordmaling, västerbotten, brudparJonas Burman, Fotadig.nu, Renate, Viktor, bröllop, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, vigsel, fest, bröllopsfest, tjarn, nordmaling, västerbotten, brudparJonas Burman, Fotadig.nu, Renate, Viktor, bröllop, bröllopsfotografering, bröllopsfotograf, vigsel, fest, bröllopsfest, tjarn, nordmaling, västerbotten, brudpar