Linda och Micke

Den här helgen gifte sig Linda och Micke i kapellet i Tavelsjö. Jag hade fått den stora äran att träffa dem och fotografera precis innan deras vigsel.

Solen sken och det var strålande väder när jag begav mig iväg till fotograferingen, men jag måste erkänna att jag var lite nervös. Kvällen innan hade jag nämligen pratat med Linda i telefon och frågat om de tycker om att leka – eftersom jag alltid hittar på massor av olika lekar och utmaningar för mina brudpar, för att få dem att slappna av och för att locka fram äkta känslor. Till min stora förskräckelse svarade Linda ”NEJ”. De brukade nog inte leka så mycket.

Hoppsan… hur skulle jag göra nu då? Efter en stunds funderande bestämde jag mig för att göra mest utmaningar och aktiviteter som inte skulle uppfattas som så spralliga eller ”lekaktiga” och sedan hoppas på att Linda och Micke skulle känna sig bekväma med det. Att bara ställa brudparet stelt rakt upp och ner i någon klassisk pose är helt enkelt inte min grej.

När vi träffades och började fotograferade visade det sig dock att jag naturligtvis hade oroat mig helt i onödan. Linda och Micke var hur underbara som helt och helt med på alla mina idéer – Linda hade bara varit rädd att jag menade att vi skulle spela fotboll eller något liknande. Ha ha.

Tack för en underbar stund Linda och Micke! Hälsa era fina barn och grattis till giftermålet!

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla mig Facebook!

FotaDig.nu, fotograf, Jonas Burman, bröllop, bröllopsfotografering, linda och micke, tavelsjö, sommar, brud, brudgum, linda, micke, umeåFotaDig.nu, fotograf, Jonas Burman, bröllop, bröllopsfotografering, linda och micke, tavelsjö, sommar, brud, brudgum, linda, micke, umeåFotaDig.nu, fotograf, Jonas Burman, bröllop, bröllopsfotografering, linda och micke, tavelsjö, sommar, brud, brudgum, linda, micke, umeåFotaDig.nu, fotograf, Jonas Burman, bröllop, bröllopsfotografering, linda och micke, tavelsjö, sommar, brud, brudgum, linda, micke, umeå