Karin och Henrik

Igår gifte sig Karin och Henrik i kapellet i Tavelsjö. Jag träffade dem precis efter vigseln och fick en helt magisk stund tillsammans med dem.

När vi väl kom igång och började leka och fotografera kunde ingen av oss riktigt sluta skratta. Inte ens när jag försökte dra ner tempot, för att ta några intimare bilder med mycket närhet och ömhet, ville de sista fnissen ge med sig helt.

Vi hade så fantastiskt kul, så att jag blir alldeles varm inombords när jag tänker på Karin och Henrik. Tack för att jag fick dela er speciella dag. Hoppas att jag utgjorde en liten guldkant för er också under den stund vi fick tillsammans.

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla mig Facebook!

FotaDig.nu, fotograf, Jonas Burman, bröllop, bröllopsfotografering, karin och henrik, tavelsjö, sommar, brud, brudgum, karin, henrik, umeåFotaDig.nu, fotograf, Jonas Burman, bröllop, bröllopsfotografering, karin och henrik, tavelsjö, sommar, brud, brudgum, karin, henrik, umeåFotaDig.nu, fotograf, Jonas Burman, bröllop, bröllopsfotografering, karin och henrik, tavelsjö, sommar, brud, brudgum, karin, henrik, umeåFotaDig.nu, fotograf, Jonas Burman, bröllop, bröllopsfotografering, karin och henrik, tavelsjö, sommar, brud, brudgum, karin, henrik, umeåFotaDig.nu, fotograf, Jonas Burman, bröllop, bröllopsfotografering, karin och henrik, tavelsjö, sommar, brud, brudgum, karin, henrik, umeå