Emma

Förra helgen träffade jag Emma och fotograferade henne under en timme uppe vid kyrkan i Tavelsjö. Emma har tagit studenten i år, men hann inte fotografera sig den dagen, så därför passade vi på att fånga både student- och balklänningen nu istället.

Jag brukar ofta få jobba och bjuda mycket på mig själv för att få den jag fotograferar att slappna av och våga vara sig själv, men med Emma behövde jag inte göra någonting. Hon bara klev in och var lugnet själv genom hela fotograferingen.

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla mig Facebook!

FotaDig.nu, fotograf, jonas burman, fotografering, emma, student, bal, sommar, tavelsjöFotaDig.nu, fotograf, jonas burman, fotografering, emma, student, bal, sommar, tavelsjöFotaDig.nu, fotograf, jonas burman, fotografering, emma, student, bal, sommar, tavelsjöFotaDig.nu, fotograf, jonas burman, fotografering, emma, student, bal, sommar, tavelsjö