Malin och Johan

Igår hade jag äran att få följa Malin och Johans underbara dag i Umeå, när de gifte sig. Vilket par! Dagen var helt sagolik – med en vacker och känslosam vigsel i Umeå stads kyrka, en lustfylld färd i limousin genom stan och en fantastisk middag på Sävargården.

Dessutom hann jag få nästan en timme själv för fotografering med Malin och Johan. De var med på alla idéer jag hade och kärleken dem emellan gick inte att ta miste på. Jag älskar att jobba med människor som verkligen vågar ge sig hän och uppleva nuet och glädjen i stunden.

Därtill blev jag (till allas stora förtjusning) bästis med brudgummens farmor under dagen. Hatten av till den krutgumman. När jag blir gammal vill jag bli som dig!

Tack Malin och Johan för att jag fick dela er underbara dag! Här kommer ett smakprov på alla fantastiska bilder ni kommer att få inom kort.

Med vänlig hälsning, Jonas

 

Bröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuMalin och Johan bröllop Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuMalin och Johan bröllop Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nuBröllop Johan och Malin Umeå Jonas Burman Fotadig.nu

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla mig Facebook!