Angelica och Urban

Jag älskar när kunder kommer tillbaka. Det är liksom ett kvitto på att jag gör ett bra jobb. Jag önskar bara att jag hann med alla. Just nu är det mycket som händer i mitt liv på det privata planet och jag har bestämt mig för att ta en liten paus, för att hinna med att ta hand om min familj. Familjen kommer först eller hur? Men oroa er inte – snart är jag tillbaka och fotograferar igen.

Igår träffade jag Urban och Angelica igen. Förra gången vi träffades är ungefär ett och ett halv år sedan, då jag skulle fotografera deras ettårige son, Benjamin. Den gången var det vinter och snöstorm ute och vi fotograferade i min studio. Den här gången var det en underbar sommardag och vi fotograferade i närheten av stadskyrkan i Umeå, eftersom Urban och Angelica skulle gifta sig.

De var lite nervösa, väldigt förväntansfulla och fantastiskt vackra när jag träffade dem på parkeringen utanför kyrkan. Den värsta nervositeten la sig ganska snabbt, när vi kom igång med att prata och fotografera. Jag ska bjuda på två favoritbilder från dagen, innan jag fortsätter att jobba. Stort, stort grattis till er Angelica och Urban och till dig med Benjamin 😉 Tack för att jag fick vara en del av er speciella dag!

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla oss på vår Facebooksida!

FotaDig.nu, Jonas Burman, Urban, Angelica, Bröllop, Bröllopsfotografering, Umeå, Tavelsjö, BrudFotaDig.nu, Jonas Burman, Urban, Angelica, Bröllop, Bröllopsfotografering, Umeå, Tavelsjö, Brud, kyss, bro