Henrik och Johanna

Idag ska jag, vanan trogen, iväg och fotografera ännu ett bröllop. Den här gången där jag bor – i det underbart vackra Tavelsjö. Det ska bli hur roligt som helst.

Men innan jag smiter iväg vill jag bjuda er på en liten glimt av förra helgens fantastiska brudpar i Vindeln – Henrik och Johanna. Deras dag var fylld av glädje, kärlek, bus och överraskningar.

Tack för att jag fick dela er dag Henrik och Johanna och grattis än en gång till giftermålet!

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla oss på vår Facebooksida!

FotaDig.nu, Jonas Burman, Tavelsjö, Vindeln, bröllop, bröllopsfotografering, henrik och johannaFotaDig.nu, Jonas Burman, Tavelsjö, Vindeln, bröllop, bröllopsfotografering, henrik och johannaFotaDig.nu, Jonas Burman, Tavelsjö, Vindeln, bröllop, bröllopsfotografering, henrik och johannaFotaDig.nu, Jonas Burman, Tavelsjö, Vindeln, bröllop, bröllopsfotografering, henrik och johannaFotaDig.nu, Jonas Burman, Tavelsjö, Vindeln, bröllop, bröllopsfotografering, henrik och johannaFotaDig.nu, Jonas Burman, Tavelsjö, Vindeln, bröllop, bröllopsfotografering, henrik och johanna