Max

Den här killen har blivit en riktigt stammis på FotaDig.nu. Jag har fotograferat honom vid flera tillfällen, ända sedan han bara var en nyfödd liten bebis. Vi har alltid haft lika kul under fotograferingarna och den här gången var inget undantag.

Precis som tidigare hade han med sig mamma och mormor, när han kom till studion och precis som tidigare så busar, leker och skrattar vi konstant i en timme ända tills jag ligger på backen och flämtar som en fisk på land ha ha.

Den här gången bjöd Max även på ett brett spektrum av uttryck, som skulle göra många skådespelare avundsjuka 😉 Kolla in bilderna bara. Han är både cool, busig, förvånad och klädsamt blyg om vartannat.

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla oss på vår Facebooksida!

FotaDig.nu, studio, studiofotografering, Jonas Burman, barn, max, tavelsjöFotaDig.nu, studio, studiofotografering, Jonas Burman, barn, max, tavelsjöFotaDig.nu, studio, studiofotografering, Jonas Burman, barn, max, tavelsjöFotaDig.nu, studio, studiofotografering, Jonas Burman, barn, max, tavelsjö