Erik och Marie

Har jag sagt att jag älskar mitt jobb? Om inte så gör jag det nu.

I lördags gifte sig Erik och Marie i Umeå stadskyrka och att det här skulle bli bra visste jag egentligen redan, när jag träffade dem första gången på Café Göteborg, men att det skulle bli en så fantastisk dag kunde jag bara drömma om.

Jag är innerligt tacksam att jag fick dela er dag, Erik och Marie. Ni var så till brädden fyllda med glädje och kärlek, att ingen som såg er den här dagen kan ha förblivit oberörd. Jag blir fortfarande varm inombords, bara av att tänka på er tillsammans. Tack!

Här kommer ett litet smakprov i form av bilder från er dag!

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla oss på vår Facebooksida!

Brudbukett: Linda Wikström. Brudgummens kläder: Högtidskläder. Hår och smink: KällbergElmberg.

Erik och Marie, bröllopsfotografering, fotograf, jonas burman, fotadig.nu, umeå, tavelsjö, bröllop, brudpar

Erik och Marie, bröllopsfotografering, fotograf, jonas burman, fotadig.nu, umeå, tavelsjö, bröllop, brudpar, kyss

Erik och Marie, bröllopsfotografering, fotograf, jonas burman, fotadig.nu, umeå, tavelsjö, bröllop, brudpar, brud, marie

Erik och Marie, bröllopsfotografering, fotograf, jonas burman, fotadig.nu, umeå, tavelsjö, bröllop, brudpar, ömhet, närhet

Erik och Marie, bröllopsfotografering, fotograf, jonas burman, fotadig.nu, umeå, tavelsjö, bröllop, brudpar, urban, kyss, tunnel