Josefin och Conny

Jag fotograferar bröllop av främst två orsaker. Dels för att jag har upptäckt att jag är bra på det (och kan ge mina kunder bilder som verkligen visar den glädje och kärlek, som de upplevde den dagen) och dels för att det får mig själv att må så bra av att få dela dagen med ett lyckligt brudpar.

Ibland får jag jobba mer, ibland mindre. Jag träffar många olika brudpar och de är alla olika. Vissa är spända och nervösa, vissa är glada men stressade och allt är helt i sin ordning. Jag hjälper dem att komma i rätt stämning, för att vi ska få fina bilder.

Och ibland, men bara ibland, flyter allt bara av sig själv – som när jag träffade Josefin och Conny. De var glada, öppna, kärleksfulla, med på allt och vågade vara sig själva från första stund. Tack för att ni gjorde mitt jobb så lätt! Ni var helt fantastiska! Vänta bara tills ni får se alla era bilder. Det lyser om er!

(Den fina brudbuketten är för övrigt gjord av brudparets vän, Lovisa Sundkvist, som även var den person var orsaken till att de någonsin träffades. Är inte det romantiskt?)

Här kommer ett litet smakprov från Josefin och Connys dag!

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla oss på vår Facebooksida!

bröllopsfotografering, josefin och conny, fotograf jonas burman, fotadig.nu, umeå, tavelsjö

bröllopsfotografering, josefin och conny, fotograf jonas burman, fotadig.nu, umeå, tavelsjö

bröllopsfotografering, josefin och conny, fotograf jonas burman, fotadig.nu, lovisa sundkvist, umeå, tavelsjö

bröllopsfotografering, josefin och conny, fotograf jonas burman, fotadig.nu, umeå, tavelsjö

bröllopsfotografering, josefin och conny, fotograf jonas burman, fotadig.nu, umeå, tavelsjö

bröllopsfotografering, josefin och conny, fotograf jonas burman, fotadig.nu, umeå, tavelsjö