Lisa och Daniel

När Daniel kontaktade mig och frågade om jag kunde fotografera hans och Lisas bröllop blev jag väldigt glad. Jag har fotograferat Daniel tillsammans med hans syskon och föräldrar tidigare (för en familjefotografering) och jag visste att han var en sån där lättsam, öppen och trevlig person, som jag verkligen trivs med. Nu skulle jag äntligen få träffa hans sambo Lisa och dessutom under en av deras absolut viktigaste dagar tillsammans.

Det var med stor glädje som jag åtog mig uppdraget att fotografera dem när de gifte sig idag! Här kommer första bilden -rykande färsk – från deras underbara dag. Fler kommer senare. Håll till godo!

Grattis Lisa och Daniel!!!

Fotograf Jonas Burman. Gillar du bilderna och vill se mer? Gilla oss på vår Facebooksida!

Lisa och Daniel, bröllop, Tavelsjö, Fotograf Jonas Burman, FotaDig.nu