Therese och Robert

Låt mig presentera fantastiska Therese och Robert. De gifte sig i kapellet i Tavelsjö en solig och vacker dag i somras.

Före vigseln hade vi en både mysig och rolig stund vid Blåeld, där vi tog porträttbilderna. Vigseln var i det vackra kapellet vid Svedjan i Tavelsjö. Prästen var en god vän till brudparet, så vigseln blev en av de finaste och personligaste jag sett. För att göra den ännu mer speciell dansade brudparet ut ur kyrkan – och då menar jag verkligen dansade. De rockade loss!

Tack för en underbar dag Therese och Robert!

/Jonas

FotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotografFotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotografFotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotografFotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotografFotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotografFotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotografFotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotografFotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotografFotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotografFotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotografFotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotografFotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotografFotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotografFotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotografFotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotografFotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotografFotaDig.nu, therese och robert, bröllop, jonas burman, tavelsjö, umeå, blåeld, svedjan, sommar, vigsel, kapell, fotograf, bröllopsfotograf