Heléne och Jimmy

Här hittade jag ännu ett fantastiskt bröllop, som jag fotograferade i somras. Jag har jobbat med Heléne, för ett antal år sedan. (Hur många säger jag inte, för det skulle få mig att framstå som äldre än jag är.) Jag blev väldigt glad när hon kontaktade mig att hon och Jimmy skulle gifta sig och inte bara det – de ville absolut att just jag skulle ta deras bröllopsbilder. Det är det bästa jag vet, när brudpar väljer mig för att de verkligen gillar mina bilder och min stil. Då vet jag att både de och jag kommer att bli lyckliga den dag det gäller.

Det var en helt underbar dag, med fint väder, glada gäster, rolig präst, vacker kyrka och ett helt strålande brudpar. (Åh, vad jag längtar till sommaren nu.)

Stor kram till Len och Jimmy. Tack för att jag fick dela er fina dag!

/Jonas

FotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burmanFotaDig.nu, Jimmy och Heléne, bröllop, umeå, jonas burman