Andrea och Fredrik

Det här bröllopet, från i somras, var väldigt speciellt för mig. Andrea och Fredrik är två av våra allra bästa vänner. De hade bett mig att fotografera deras bröllop, eftersom de tycker om mina bilder och den känsla jag förmedlar.

Jag känner mig alltid väldigt hedrad när nära vänner vill att jag ska ta deras, så viktiga, bröllopsbilder. Det visar ju att de verkligen tycker om det jag gör. Problemet för mig är dock alltid att lyckas vara både fotograf och gäst. Det är faktiskt en svårare kombination än man kan tro.

Andrea och Fredriks bröllop pågick dock, fantastiskt nog, under tre dagar. Den första dagen var det grillkväll och mingel (då kunde jag tyvärr inte vara med, för att jag jobbade). Den andra dagen var det vigsel och mingel och den tredje dagen var det bröllopsfest till långt – och då menar jag långt – in på natten. Här kommer några av min favoritbilder från deras fina bröllop. Tack för att jag fick vara med!

Återigen ett stort tack till Blåeld, som lät oss vara hos dem, i deras vackra miljöer!

/Jonas

andrea, fredrik, bröllop, fotadig.nu, jonas burman, tavelsjö,blåeldandrea, fredrik, bröllop, fotadig.nu, jonas burman, tavelsjö,blåeldandrea, fredrik, bröllop, fotadig.nu, jonas burman, tavelsjö,blåeldandrea, fredrik, bröllop, fotadig.nu, jonas burman, tavelsjö,blåeldandrea, fredrik, bröllop, fotadig.nu, jonas burman, tavelsjö,blåeldandrea, fredrik, bröllop, fotadig.nu, jonas burman, tavelsjö,blåeldandrea, fredrik, bröllop, fotadig.nu, jonas burman, tavelsjö,blåeldandrea, fredrik, bröllop, fotadig.nu, jonas burman, tavelsjö,blåeldandrea, fredrik, bröllop, fotadig.nu, jonas burman, tavelsjö,blåeldandrea, fredrik, bröllop, fotadig.nu, jonas burman, tavelsjö, blåeldandrea, fredrik, bröllop, fotadig.nu, jonas burman, tavelsjö, blåeldandrea, fredrik, bröllop, fotadig.nu, jonas burman, tavelsjöandrea, fredrik, bröllop, fotadig.nu, jonas burman, tavelsjö, lyckeboandrea, fredrik, bröllop, fotadig.nu, jonas burman, tavelsjö, lyckeboandrea, fredrik, bröllop, fotadig.nu, jonas burman, tavelsjö, lyckebo