Ann och Kenneth

Jag tänkte att jag skulle ta och visa några härliga bröllop, som jag fotograferade i somras, men som jag inte hunnit dela med er ännu. Först ut är Ann och Kenneth och deras familj, som jag fotograferade i Vännäsby.

Kyrkan, där Kenneth och Ann gifte sig, låg fantastiskt vackert – uppe på en kulle ovanför älven och jag kom ihåg hur glad jag blev första gången jag såg platsen, där vi skulle fotografera. De hade fantastiskt tur med vädret, för det kändes som om det regnade överallt, förutom där vi var. Vi hade en härlig timme tillsammans innan deras vigsel.

/Jonas

ann, kenneth, bröllop, bröllopsfotografering, Jonas Burman, fotadig.nuann, kenneth, bröllop, bröllopsfotografering, Jonas Burman, fotadig.nuann, kenneth, bröllop, bröllopsfotografering, Jonas Burman, fotadig.nuann, kenneth, bröllop, bröllopsfotografering, Jonas Burman, fotadig.nuann, kenneth, bröllop, bröllopsfotografering, Jonas Burman, fotadig.nuann, kenneth, bröllop, bröllopsfotografering, Jonas Burman, fotadig.nuann, kenneth, bröllop, bröllopsfotografering, Jonas Burman, fotadig.nu