Emma och Sven

Oj, oj, oj…det här är vad jag älskar! När Emma och Sven gifte sig hade jag en av de mest inspirerande dagarna som fotograf den här sommaren. Det absolut bästa jag vet är när jag har möjlighet att följa brudparet hela dagen – från förberedelser till själva festen. Jag känner att jag verkligen kan fånga deras dag som en underbar berättelse i bilder på det viset. Dessutom lär jag alltid känna brudparet väldigt väl och hinner hitta deras genuina skönhet. För mig handlar fotografin alltid om kontakt och äkthet.

Jag höll dock stackars Emma och Sven på halster ända in på bröllopet, eftersom jag och min fru väntade vårt tredje barn och barnet var beräknat att komma väldigt nära deras dag. Det visste dem om, men valde att chansa då de verkligen ville ha just mig som fotograf på sitt bröllop. Tursamt nog valde vår underbara son att komma en vecka tidigare än beräknat och allt blev så bra som det bara kunde bli.

Jag skulle kunna skriva i timmar om hur härliga personer Emma och Sven är, hur roligt vi hade under dagen, hur vacker vigseln var osv. osv. – men istället bjuder jag på en härlig kavalkad av bilder på äkta kärlek till er. Håll till godo!

/Jonas

Tack till Karin på Umedalen skulptur och till Clip i Umeå, för att vi fick fotografera i era lokaler.

http://www.umedalenskulptur.se/us/

http://www.clipumea.se/

FotaDig.nu Bröllop Emma och Sven Umeå

FotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven UmeåFotaDig.nu Bröllop Emma och Sven Umeå