Luriga Elin

När lilla Elin på 10 månader kom till min studio var jag säker på att vi skulle ha en timme rent bus framför oss. Hon log och vinkade till mig genast mamma och pappa lyfte babyskyddet ur bilen.

Ack så fel jag hade 😉 Så fort hon kom framför kameran tog hon på sitt stone-face och bara tittade på mig som om jag endera var totalt ointressant eller bara knäpp. Le framför kameran? Glöm det!

Missförstå mig rätt – Elin var fortfarande på gott humör och jättesöt på alla bilder, men jag fick bara samma min om och om igen.

Jag gillar lite variation i bilderna, så till slut bad jag helt enkelt föräldrarna busa med Elin på varsin sida strax utanför bilden, medan jag flyttade långt bak och fotade med min 70-200 mm istället. Då kom leendena och jag kunde bara sitta där och njuta och ta bild efter bild, medan familjen busade tillsammans.

/Jonas

Elin barnfotografering hos FotaDig.nu och Jonas BurmanElin barnfotografering hos FotaDig.nu och Jonas BurmanElin barnfotografering hos FotaDig.nu och Jonas BurmanElin barnfotografering hos FotaDig.nu och Jonas Burman