Snart är det dags!

Så fick jag äntligen träffa Sandra och Tommy. Sandra bokade mig för deras bröllopsfotografering i sommar, men det skulle visa sig att jag fick äran att fotografera dem redan nu. Sandra och Tommy ska nämligen snart ha barn och ville föreviga den vackra magen.

Jag höll tummarna för att personkemin skulle stämma och att vi skulle trivas nu under gravidfotograferingen, för då bådar det extra gott inför sommarens bröllopsfotografering. Jag kunde inte ha önskat mig ett bättre par. Sandra och Tommy är hur fina, sköna och avslappnade som helst framför kameran. Jag riktigt längtar till i sommar då jag får träffa dem igen – och då också deras lilla bebis!

Vill ni läsa mer om Sandra och Tommy kan ni besöka Sandras fina och inspirerande 😉 blogg http://inspireramera.se/

/Jonas

sandra och tommygravid sandratommy myser med magen