Äntligen

Äntligen är den nya sidan klar. Jag har jobbat ganska länge med den för att få den känsla jag ville ha i den och sedan ännu längre tid med att byta ut den gamla mot den nya och samtidigt få allt att fungera. Jag har läst en del webbdesign på Umeå universitet, men det är ju främst fotografering jag egentligen brinner för. Tack till alla er som haft tålamod och väntat på att sidan skulle bli klar.

Jag har märkt att vissa äldre webbläsare kan ha svårt att visa alla bilder här i bloggen och i vissa fall även explorer verkar det som. Jag får se om jag hittar en väg kring det, annars kan jag rekommendera Google Chrome. Jag upplever att den är snabbare än Internet Explorer och dessutom ser min sida snyggare ut på den 😉

Snart kommer ni att få se lite nya bilder här på bloggen. Jag har haft många fotograferingar som jag inte hunnit presentera än.

/Jonas