Massor med barn

Den här fotograferingen gjorde jag redan innan julen, men har sparat på inlägget här i bloggen, för att inte förstöra överraskningsmomentet vid julklappsöppningen för några 😉

I somras fotograferade jag Anna och Rikards bröllop och hade en helt fantastisk dag tillsammans med dem. Nu kom de tillbaka med förstärkning, men den här gången var det inte dem själva som skulle fotograferas, utan deras barn med kusiner.

Jag har någon gång tidigare skrivit om vilken utmaning det är att jobba med barn, det är både roligt och svårt samtidigt. Nu var det sju barn i helt varierande åldrar som skulle fotograferas tillsammans. Jag hade roligt hela tiden, även om svetten lackade på ryggen, men fick verkligen jobba för att få de bilder jag ville ha. Föräldrarna som var med såg helt slut ut när vi var klara ha ha.

Tack för att ni kom och hälsade på och tog pulsen på mig allihop.

/Jonassyskonsyskonsyskon

kusiner