Snart storasyster

För ett litet tag sedan hade jag nöjet att fotografera Petra, Christer och Alva.

Christer var en av fyra bestmen på Janne och Lisa bröllop. Nu ska han och Petra snart ha barn och de ville föreviga ögonblicket och få bilder på den fina magen. Med sig hade de dottern Alva, som blev min bästa kompis under fotograferingen. Först ville hon inte vara med på några bilder, utan röjde mest omkring i studion 😉 Hon höll stämningen på topp och vi skrattade mycket – att det sedan gick mycket långsammare för mig att jobba än vanligt, det får man ta. När hon sedan plötsligt ville vara med på några bilder blev de helt fantastiska. Så värmande bilder med en storasyster som väntar på syskonet, som snart ska komma.

Tack för att ni kom till min lilla studio Petra, Christer och Alva. Jag ser fram emot att se er igen när familjen fått en till medlem. Lycka till!

/Jonas

gravid mage och handbarn kramar gravid magepetra och christer njuter av graviditetens sista dagar